Македонија 04. ноември 2020. / 22:58

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ, вечерва одржува седница на Извршниот Комитет на партијата, а како што беше соопштено од партијата, веднаш потоа ќе биде дадена изјава за медиуми пред палатата Христо Татарчев.

Следете во живо.