Македонија 21. август 2019. / 15:07

ВО ЖИВО: Прес- конференција на ВМРО-ДПМНЕ

ВО ЖИВО: Прес- конференција на ВМРО-ДПМНЕ

Прес- конференција на ВМРО-ДПМНЕ каде тема ќе биде денешното апсење на Катица Јанева.