Македонија 21. март 2020. / 15:01

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Венко Филипче

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Венко Филипче

Mинистерот за здравство, Венко Филипче, во 15:00 часот одржува редовна прес-конференција за состојбата со корона вирусот во земјава.