Македонија 29. јули 2019. / 13:12

ВО ЖИВО: Прес конференција на премиерот Заев

ВО ЖИВО: Прес конференција на премиерот Заев

Во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија се одржува прес конференција на која ќе се обратат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за економија, Крешник Бектеши.

Истата можете да ја проследите тука.