Македонија 23. февруари 2021. / 12:35

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Христијан Мицкоски

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Христијан Мицкоски

Слетеде ја во живо прес-конференцијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.