Македонија 25. јули 2019. / 09:32

(ВО ЖИВО) Прес конференција на Хан и Заев

(ВО ЖИВО) Прес конференција на Хан и Заев

Комесарот за европска соседска политика и преговори за проширување на Европската Унија, Јоханес Хан, денеска е во посета на Македонија. Тој ќе се сретне со државниот и политички врв во земјава.

За во 9.15 часот е закажана и заедничката прес-конференција со премиерот Зоран Заев.