Македонија 23. април 2020. / 11:46

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Александар Николоски за новото условување со датумот со македонскиот јазик и малцинство

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Александар Николоски за новото условување со датумот со македонскиот јазик и малцинство

Прес-конференција на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, на која главна тема ќе биде новото условување за промена на именувањето на македонскиот јазик и македонскиот народ.