Македонија 14. декември 2020. / 20:40

(ВО ЖИВО) Почнува првото издание на Филибастер, гостин е Влатко Ѓорчев

(ВО ЖИВО) Почнува првото издание на Филибастер, гостин е Влатко Ѓорчев

Гостин во првото издание на Филибастер е Влатко Ѓорчев.