Македонија 13. март 2021. / 15:15

Ѓорчев: Лагите и колапсот со 3200 мртви

Ѓорчев: Лагите и колапсот со 3200 мртви

Влатко Ѓорчев од ВМРО ДПМНЕ ја повикува Владата да си даде оставка, зашто што нејзините членови, како што пишува тој на фб,  се неспособни, аматери и корупирани.

Лагите и колапсот со 3.200 мртви:
• Директорица на СДСМ скија ⛷ во Италија 🇮🇹
• Аплауз за Венко
• Пријава за Максо
• Лажни респиратори од Бразил, па 🇹🇷🇨🇦
• Пикот во април 2020 год, максимум ќе има 2 – 3.000 заболени, Венко гарантира
• Слушај го Венко
• Криво е лажичето 🥄
• Наќе е крив ❌
• Фејсбук реклами за Зоки и Венко 👍
• Вонредна состојба со 5 заболени, прекината со 5.000 заболени ⛔️
• Кластер СДСМ, пола Влада со ковид
• Кластер ЈСП, а Шилегов нема автобуси
• Шеми со тестовите 💰
• Зоки: Почнавме преговори со ЕУ 🇪🇺
• Делење кутии и пари по маала 💵
• Корона избори
• Кафичите во Струмица 💥
• Монтирај болница, размонтирај, пак монтирај 🏥
• Локални во Штип
• Апсење попови во Брвеница, Бадник во Скопско
• Зоки и Венко кажаа “мерси”, обаче тази ваксајнс њама
• Ваксајнс во јануари
• Ваксајнс во февруари
• Зоки, доста више, не мораш бре…
• Чекаме да помине Кинеската нова година
• Ажурирање на членство на СДСМ по куќи
• Вратен капарот
• Немаме 2 мил жители 🇲🇰, а ваксајнс добиле Андора, Кипар, Сан Марино, Албанија, Малта…
• Полициски час, карантин, ама попис МОЖЕ
• Фантом фирма за провизии 💰
• Ваксајнс за 62 евра кои чинат 62 евра… 💰
Лажговци, аматери неспособни, корумпирани.
Најлоши на светот.
Оставка‼️‼️

Лагите и колапсот со 3.200 мртви:

• Директорица на СДСМ скија ⛷ во Италија 🇮🇹
• Аплауз за Венко
• Пријава за Максо
•…

Posted by Владимир Ѓорчев (Влатко Ѓорчев) on Saturday, March 13, 2021