Македонија 07. февруари 2021. / 20:52

Ѓорчев: Авганистан со 500 000 вакцини, а Заевистан со нула, време е за оставки

Ѓорчев: Авганистан со 500 000 вакцини, а Заевистан со нула, време е за оставки

Пратеникот од ВМРО ДПМНЕ  Влатко Ѓорчев на социјалните мрежи напиша дека е време за оставки, поради тоа што во Македонија нема пристигнато ниту една вакцина против Ковид 19.

Авганистан 🇦🇫 500.000 вакцини (денес). 👍👍Заевистан 🇲🇰 0 (нула) вакцини, најмногу мртви. Најлоши на СВЕТОТ. Заев, Филипче – оставка‼️‼️, напиша Ѓорчев.

Авганистан 🇦🇫 500.000 вакцини (денес). 👍👍
Заевистан 🇲🇰 0 (нула) вакцини, најмногу мртви.

Најлоши на СВЕТОТ. Заев, Филипче – оставка‼️‼️

Posted by Владимир Ѓорчев (Влатко Ѓорчев) on Sunday, February 7, 2021