Македонија 13. март 2021. / 11:09

(ВО ЖИВО) Одбележување на 40-годишнината од формирањето на единицата „Тигар“

(ВО ЖИВО) Одбележување на 40-годишнината од формирањето на единицата „Тигар“

На одбележувањето на 40 години од формирањето на Специјалната антитерористичка единица „Тигар“ официјални обраќања ќе имаат премиерот Зоран Заев, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и командантот на САЕ „Тигар“, Митко Даневски.