Македонија 02. август 2020. / 10:48

(ВО ЖИВО): Обраќање на Мицкоски по повод 2 Август од Ташмаруниште

(ВО ЖИВО): Обраќање на Мицкоски по повод 2 Август од Ташмаруниште

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ја предводи партиската делегација која ќе биде присутна во струшкото село Ташмаруниште.

Обраќањето на Мицкоски по повод државниот празник 2-ри Август – Илинден се очекува во 10:30 часот.