Македонија 24. февруари 2021. / 22:04

Мицкоски: Партиски оглас за државни попишувачи, од Месечината се гледа дека овој попис на власта е фалсификат

Мицкоски: Партиски оглас за државни попишувачи, од Месечината се гледа дека овој попис на власта е фалсификат

Најдобар доказ дека пописот ќе биде политичка, а не статистичка операција, смета претседаетлот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, е веста дека СДСМ регрутира партиски војници за попишувачи.

Во која друга држава партиски војници спроведуваат државен попис? Најдобар доказ дека не е статистичка, туку политичка операција пописот. Партиски оглас за државни попишувачи. Срам и беда. Од месечината се гледа дека овој попис на власта е фалсификат. Затоа, стоп за овој фалсификат попис!, пишува Мицкоски на фејсбук.

Во која друга држава партиски војници спроведуваат државен попис?
Најдобар доказ дека не е статистичка, туку политичка…

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, February 24, 2021