Македонија 21. декември 2019. / 14:31

(ВО ЖИВО) „Обновата доаѓа“, голем собир на ВМРО-ДПМНЕ

(ВО ЖИВО) „Обновата доаѓа“, голем собир на ВМРО-ДПМНЕ

Следете го во живо големиот собир насловен како „Обновата доаѓа“ на ВМРО-ДПМНЕ, кој се одржува во спортската сала „Јане Сандански“. На собирот ќе се обрати претседателот на партијата Христијан Мицкоски.