Македонија 26. ноември 2020. / 18:38

(ВО ЖИВО) Натпартиски протест за одбрана на македонските црвени линии

(ВО ЖИВО) Натпартиски протест за одбрана на македонските црвени линии

Денес во 18 часот почна натпартискиот протест за одбрана на црвените линии кои се последниот бедем на нашиот идентитет.

Протестот  започна од СЦ „Борис Трајковски“ до Влада на Република Македонија. Поради запазување на здравјето од корона кризата, ќе биде со автомобили.

Во продолжение линк на кој ќе можете во живо да го следите протестот