Македонија 06. септември 2019. / 13:38

ВО ЖИВО: Изјава на премиерот Зоран Заев

ВО ЖИВО: Изјава на премиерот Зоран Заев

Претседателот на Владата Зоран Заев заедно со министерот за здравство Венко Филипче и директорот на Градската општа болница „8 Септември“, Христијан Костов присуствуваат на отворањето на Кардиоваскуларниот центар во Градската општа болница „8 Септември“.