Македонија 09. септември 2020. / 13:54

Во МНР ќе нема Македонец: Заменик министер од ДПА

Во МНР ќе нема Македонец: Заменик министер од ДПА

Фатмире Исаку од редовите на ДПА, ќе биде заменик министер во Министерството за надворешни работи, а информацијата за ТВ21 ја потврди лидерот на Демократската партија на албанците, Мендух Тачи.