Македонија 26. мај 2020. / 20:59

ВМРО-ДПМНЕ: Со барањето брзи избори Заев ќе организира масовно убиство

ВМРО-ДПМНЕ: Со барањето брзи избори Заев ќе организира масовно убиство

Факти на денот според ВМРО-ДПМНЕ:

1. Главен актер во случајот Рекет е Зоран Заев.

2. Со барањето брзи избори Заев ќе организира масовно убиство.

3. Денеска нови три починати од корона вирусот.

4. Заев ги прифаќа барањата на Бугарија за укинување на македонската историја.

5. Поради акцизите на Заев и Спасовски, покачени дериватите.