Македонија 13. октомври 2020. / 21:30

ВМРО-ДПМНЕ: Отфрлањето на тужбата на Русковска е нејзин тежок блам

ВМРО-ДПМНЕ: Отфрлањето на тужбата на Русковска е нејзин тежок блам

Отфрлањето на тужбата на Русковска против ВМРО-ДПМНЕ претставува очекуван потег но и тежок блам на главниот обвинител и извршител на Заев, велат од партијата.

Неспорен факт е дека дури ни руинираното трас-трас судство не може да го покрие самоволието на Заев, стои во соопштението на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ.