Македонија 16. јуни 2019. / 17:59

ВМРО-ДПМНЕ денес го слави својот 29-ти роденден

ВМРО-ДПМНЕ денес го слави својот 29-ти роденден

ВМРО-ДПМНЕ денес го слави својот 29-ти роденден, со почеток во 19 часот во Македонската Филхармонија ќе се одржи прослава.

Во рамки на настанот, свое обраќање ќе има претседателот на партијата, Христијан Мицкоски.