Македонија 24. ноември 2020. / 18:00

Владата вечерва ќе заседава на затворена седница со физичко присуство на министрите

Владата вечерва ќе заседава на затворена седница со физичко присуство на министрите

Денеска во 19 часот Владата во свечената сала ќе има затворена седница, пишува Република.

Ова е чудно ако се знае дека во последниот период поради короната седниците најчесто се држеа онлајн.

Овојпат министрите добиле порака дека присуството е задолжително.

Што ли се подготвува?