Македонија 18. март 2020. / 15:46

Вкупно 179 лица излегле од ГП Табановце, 79 македонски државјани

Вкупно 179 лица излегле од ГП Табановце, 79 македонски државјани

Во текот на денешниот ден од 6:00 часот до 14:00 часот на излез од Граничниот премин Табановце имало 79 македонски државјани, соопштија денеска од МВР.

-Од 06:00 до 14:00 часот на ГП Табановце на излез поминале 79 македонски државјани, а вкупниот број на патници кои изглеле е 179, велат од МВР.