Македонија 04. јули 2020. / 22:47

(ВИДЕО) Заев: Три работи се криви: Крива Паланка, Крива Река и Зоран Заев

(ВИДЕО) Заев: Три работи се криви: Крива Паланка, Крива Река и Зоран Заев

Претседателот на СДСМ и експремиер Зоран Заев не пропушти можност да „блесне“ и во Крива Паланка во предизборната кампања.

„Три работи се криви, кажав на едно доаѓање овде: Крива Паланка е крива, Крива Река што тече овде е крива и Зоран Заев е крив. Крив сум за Преспанскиот договор, крив сум за Договорот за добрососедство, крив сум и за Ковид-19, крив сум и за одложената Олимпијада во Токио, и за Евровизијата што се одложи оваа година, крив сум веројатно за сè“, рече тој.