Македонија 15. јуни 2019. / 21:54

(ВИДЕО) Заев на „Европа Форум“: Европа е најсекси девојка во светот!

(ВИДЕО) Заев на „Европа Форум“: Европа е најсекси девојка во светот!

Нова комична изјава на премиерот Зоран Заев. На „Европа Форум“ кој се одржува во Вахау, Австрија, тој истакна дека Европа треба да остане најсекси девојка во светот.

Погледнете ја неговата изјава, дадена на англиски јазик, со чуден, веројатно струмички нагласок: