Македонија 30. јуни 2020. / 10:54

(ВИДЕО) Заев: Јас сум ВМРО, а револуционерите повторно ќе се втурнат во грбот

(ВИДЕО) Заев: Јас сум ВМРО, а револуционерите повторно ќе се втурнат во грбот

На вчерашната кампања на СДСМ, Зоран Заев изјави дека тој бил ВМРО.

ВМРО, јас сум ВМРО сега да можат да станат од гроб Леонид  Јанков и Сава Михајлов револуционерите гевегелиски и македонски повторно ќе се втурнат во грбот, изјави Заев.