Македонија 05. јануари 2020. / 21:57

(ВИДЕО) Заев бил спремен да ја даде ќерка си, во замена за остров

(ВИДЕО) Заев бил спремен да ја даде ќерка си, во замена за остров

Поранешниот премиер Зоран Заев во преговорите со Алексис Ципрас бил подготвен да ја даде неговата ќерка во замена за еден грчки остров.