Македонија 09. декември 2019. / 17:50

(ВИДЕО) Вака фирмата на Заеви ја загадува Струмица

(ВИДЕО) Вака фирмата на Заеви ја загадува Струмица

Видео од загадувањето ко го прави фирмата „Еленица“, стигна до редакцијата на Економски Лидер.

Снимката е од синоќа, а на неа и самите можете да го видите загадувањето.