Македонија 19. јануари 2020. / 20:58

(ВИДЕО) Скандал и во Валандово: Свештените лица трипати го фрлаа крстот

(ВИДЕО) Скандал и во Валандово: Свештените лица трипати го фрлаа крстот

Скандал и на фрлањето на крстот во Валандово. Свештените лица трипати го фрлаа крстот, затоа што по него се фрлале и лица кои не биле пријавени. Официјално на крајот Костадин Георгиев го фати крстот, пренесе ТВ24.