Македонија 09. март 2021. / 08:48

Нов скандал: Каракачанов честита 8 март со карта на Бугарија која ја опфаќа и Македонија

Нов скандал: Каракачанов честита 8 март со карта на Бугарија која ја опфаќа и Македонија

Вицепремиерот на Бугарија, Красимир Каракачанов и празникот на жената го искористи за нова провокација кон нашата земја.

Тој на социјалните мрежи објави фотографија на т.н голема Бугарија на која се наоѓа и територијата на Македонија.

– Традиции, семејство и чесност. Бугарија над се, напиша Каракачанов.

 

Честит празник!

Posted by Красимир Каракачанов on Sunday, March 7, 2021