Македонија 25. август 2020. / 11:57

(ВИДЕО) Прес конференција на Димитриеска-Кочоска и Игор Здравковски

(ВИДЕО) Прес конференција на Димитриеска-Кочоска и Игор Здравковски

Во просториите на ВМРО-ДПМНЕ се одржаа две последователни прес конференции.

Прес конференција на Гордана Димитриеска – Кочоска на тема: Во секоја друга држава кога министерката за финансии ќе извлече пари од банка која пропаѓа и има скандал од 200 милиони евра е огромна афера во кој се бара кривична одговорност и оставки, кај нас антикорупциска со контрадикторна и небулозна одлука

Прес конференција на Игор Здравковски на тема: Под палката на Љупчо Николовски е спроведен најголемиот поткуп на гласачи, со 1 милијарда, пари кои треба да се враќаат од народот