Македонија 03. мај 2019. / 17:58

(ВИДЕО) Пред молкот интервју со Митре Милошески: Во Охрид може да се спречи урбаната мафија

(ВИДЕО) Пред молкот интервју со Митре Милошески: Во Охрид може да се спречи урбаната мафија

,,Лидер” раговараше со Митре Милошевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Охрид, каде главна тема беше урбаната мафија и нејзините врски со политиката.