Македонија 14. септември 2020. / 13:47

(ВИДЕО) Попов: Да излеземе утре на протест против продажбата на Гоце Делчев како олицетворение на нашиот пркос

(ВИДЕО) Попов: Да излеземе утре на протест против продажбата на Гоце Делчев како олицетворение на нашиот пркос

Ве повикувам ние младите да се обединиме и да го одбраниме она што е наше и она што и припаѓа на Република Македонија. Да излеземе утре на протест против продажбата на Гоце Делчев како олицетворение на нашиот пркос. Утре во 18.30 часот пред Министерството за правда.
Се гледаме!
За Гоце Делчев, за Македонија!, изјави Сергеј Попов на социјалните мрежи