Македонија 26. јуни 2020. / 14:34

(ВИДЕО) Николоски: Стоп за зелената мафија, парите на земјоделците нема веќе да завршуваат во џебовите на криминалците на СДСМ

(ВИДЕО) Николоски: Стоп за зелената мафија, парите на земјоделците нема веќе да завршуваат во џебовите на криминалците на СДСМ

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител во Изборната единица 4, Александар Николоски, порача дека по изборите на 15 јули, однонсо по поразот на Зоран Заев, парите на земјоделците нема повеќе да завршуваат во џебовите на криминалците од СДСМ.

Стоп за зелената мафија која дели пола-пола со Заеви. Зелената мафија ќе добие удар на 15 јули на ист начин на кој што ќе добие и Зоран Заев и неговата криминална клика, одлучно и директно! Парите од земјоделците нема да завршуваат во торбите на криминалците од СДСМ – порачува Николоски.