Македонија 25. февруари 2020. / 15:03

(ВИДЕО) Нелоски: Селективната правда не може да донесе правна држава

(ВИДЕО) Нелоски: Селективната правда не може да донесе правна држава

Во интервју за „Лидер“ членот на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Нелоски, зборува за денешниот марш во Скопје чија цел е да се дигне гласот против неправдата и да се упати порака за почитување на правдата, како и да искаже спротивставување на кршењето на Уставот и законите.

Истовремено, Нелоски зборува и за пакетот економски мерки што неговата партија ги најави за постизборниот период и кои треба да донесат обнова на целосната економска ситуација во Македонија, повисоки плати и пензии, како и големи инвестиции во инфраструктурата.