Македонија 08. ноември 2019. / 11:13

(ВИДЕО) На Рангелова не и чинело ВМРО-ДПМНЕ, зошто не ја прашувале за мислење

(ВИДЕО) На Рангелова не и чинело ВМРО-ДПМНЕ, зошто не ја прашувале за мислење

Пратеничката Даниела Рангелова од ВМРО-ДПМНЕ во дебатниот магазин „Клик плуд“ на ТВ21 коментирајќи ја изјавата на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев вели дека ВМРО-ДПМНЕ не и чинело бидејќи не ја прашувале за мислење.