Македонија 04. август 2020. / 17:20

(ВИДЕО) Мицкоски: Зборуваме за Влада која што на вистински пат ќе ја изнесе Македонија

(ВИДЕО) Мицкоски: Зборуваме за Влада која што на вистински пат ќе ја изнесе Македонија

Зборуваме за Влада која што на вистински пат ќе ја изнесе Македонија, ќе ги изнесе граѓаните на Македонија, а не Влада која што изминатиов период од повеќе од 3 ипол години имаше можност да покаже во услови кога светската и европската економија бележеа рекордни стапки на раст кај нас за жал, ние се задоволувавме со просечното, објави на својата фејсбук страница лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.