Македонија 02. јуни 2020. / 16:41

(ВИДЕО) Македонија не заборава: Најкорумпирана држава, уништена економија, сменето име …

(ВИДЕО) Македонија не заборава: Најкорумпирана држава, уништена економија, сменето име …

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на својот Фејсбук профил сподели видео под кое напиша дека Македонија не заборава.

-Македонија не заборава!
➡Најкорумпирана држава во Европа
➡Ја уништија економијата
➡Хибриден режим, заробена држава
➡Го сменија името
➡Ги ослободија убијците од Смилковско
➡Здравството болно од корупција
➡Ги излажаа земјоделците
Македонија не заборава!, стои во неговиот видео пост.