Македонија 21. ноември 2020. / 17:20

(ВИДЕО) Каде се писмените гаранции на Заев? Не знаев дека сум ги добил!

(ВИДЕО) Каде се писмените гаранции на Заев? Не знаев дека сум ги добил!

Премиерот Заев повторно фатен во своите контрадикторни изјави. Откако тврдеше дека нашиот датум е загарантиран и за тоа постои писмена гаранција, на новинарско прашање за таа гаранција одговори дека не се сеќава на такво нешто.