Македонија 08. октомври 2019. / 16:21

(ВИДЕО) Интервју со Рубин Земон: За пилотите од Арачиново, за изборниот модел и за двојазичноста!

(ВИДЕО) Интервју со Рубин Земон: За пилотите од Арачиново, за изборниот модел и за двојазичноста!

Во денешното интервју на Лидер гостува пратеникот од владејачкото мнозинство, Рубин Земон.