Македонија 24. јануари 2020. / 14:59

(ВИДЕО ИНТЕРВЈУ) Малчески: Ова е хибриден режим 2.0

(ВИДЕО ИНТЕРВЈУ) Малчески: Ова е хибриден режим 2.0

Македонија паѓа на сите индекси и на оние за демократија и на оние за економија.

За ова во „Лидер“ разговаравме со универзитетскиот професор, Самоил Малчески.