Македонија 12. февруари 2020. / 18:31

(ВИДЕО) Ѓоргиевски: За пола година ќе издејствувам дигитализација на УКИМ

(ВИДЕО) Ѓоргиевски: За пола година ќе издејствувам дигитализација на УКИМ

Во денешното имтервју на Лидер разговаравме со Александар Ѓеоргиевски, еден од двајцата кандидати за студентски лидер на изборот што ќе се случи утре.