Македонија 25. февруари 2020. / 21:10

(ВИДЕО) Еве колку луѓе излегоа на маршот на ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) Еве колку луѓе излегоа на маршот на ВМРО-ДПМНЕ

На видеото снимено преку дрон, јасно покажува дека денешниот марш на ВМРО-ДПМНЕ е многу помасовен, од тој што го организираше СДСМ. Според проценките меѓу 25.000 и 30.000 луѓе излегоа на денешниот марш, притоа не беа носени автобуси од другите градови.