Македонија 10. октомври 2018. / 21:51

(ВИДЕО): Бошњаковски објаснува за светските придобивки од лубрикантите

(ВИДЕО): Бошњаковски објаснува за светските придобивки од лубрикантите

Портпаролот на Владата имаше детално објаснување за потребата Владата да купува лубриканти.