Македонија 08. февруари 2020. / 10:36

(ВИДЕО) Агим Јонуз: Заев ќе изгуби без тешкашите од Скопје

(ВИДЕО) Агим Јонуз: Заев ќе изгуби без тешкашите од Скопје

За бескрајната и на моменти бесцелна дискусија за носење нов Закон за обвинителство, но и за целокупната политичка состојба во Македонија пред изборите, како и за очекувањата од тие избори во интервју за „Лидер“ говори политичкиот аналитичар Агим Јонуз.