Македонија 07. октомври 2019. / 17:40

Василевски: По Брегзит, Унгарија и Полска ќе бидат најважни за Македонија!(ВИДЕО)

Василевски: По Брегзит, Унгарија и Полска ќе бидат најважни за Македонија!(ВИДЕО)

Во видео интервјуто на Лидер,  гостин е извршниот директор на политичкиот институт “КонзервативМК“, Стефан Василевски.