Македонија 16. јули 2019. / 18:56

Утре смена на седум директори на ДУИ

Утре смена на седум директори на ДУИ

Утре се очекува да се сменат седум директори од ДУИ, дознава „ТВ21“. Промените се очекува да се образложат утре на состанокот во Владата.

Со овие потези почнува реконструкцијата на извршната власт во вториот и третиот ешалон, откако претходно беа сменети неколку министри.