Македонија 08. декември 2019. / 11:04

УТРЕ ОБЈАВУВАМЕ ДОКУМЕНТИ: 200 милиони евра криминал на владини функционери – заедно со Руси!

УТРЕ ОБЈАВУВАМЕ ДОКУМЕНТИ: 200 милиони евра криминал на владини функционери – заедно со Руси!

Документи кои сведочат за финансиски криминал вреден околу 200 милиони евра – доставија свиркачи до редакцијата на Економски Лидер.

Во документираното, јасно стои дека најмалку еден висок функционер на владата на Македонија бил дел од зделката во која се оштетени многу акционери, а оштетен е и државниот буџет за околу 30 милиони евра.

Откако ќе ги систематизираме и објасниме документите, тие ќе бидат објавени утре попладне.