Македонија 02. септември 2019. / 11:07

УТРЕ „ЛИДЕР” ОБЈАВУВА ДОКУМЕНТИ: Ќе заврши ли синот на Фрчкоски во затвор?

УТРЕ „ЛИДЕР” ОБЈАВУВА ДОКУМЕНТИ: Ќе заврши ли синот на Фрчкоски во затвор?

Документирани докази за кривично дело кое го сторил Јон Фрчкоски, син на универзитетскиот професор Љубомир Фрчкоски ќе објави утре во 10:00 часот „Економски Лидер”.

Со документите ќе откриеме финанска малверзација на директорот на правната служба во АД за Стопанисување со станбен и деловен простор кој во исто време е и потпретседател на подмладокот на владејачката СДСМ.

По документите кои ќе посведочат за криминалот, очекуваме ОЈО да преземе мерки, затоа што буџетот е оштетен за огромна сума.