Македонија 17. декември 2019. / 17:12

ТРЕТ ДЕЛ: Интервју со акционер – за криминалот во ТЕ-ТО вреден 200 милиони во кои се вмешани Заев и Анѓушев

ТРЕТ ДЕЛ: Интервју со акционер – за криминалот во ТЕ-ТО вреден 200 милиони во кои се вмешани Заев и Анѓушев

Во третиот дел од нашето истражување за криминалот во централата ТЕ-ТО, разговараме со Ивица Стојановски, акционер во Топлификација која е оштетена од овој криминал.