Македонија 22. ноември 2018. / 22:20

Тортевски: Парите од сметката на Груевски имаат трага – кој од системот потфрли?

Тортевски: Парите од сметката на Груевски имаат трага – кој од системот потфрли?

Адвокатот Александар Тортевски во вечерашното издание на дебатниот магазин „Клик Плус“ на ТВ21 вели дека лесно може да се пронајде оној кој потфрлил кога Груевски ги празнел неговите сметки.

Тој додава дека парите, барем овие кои биле на сметка како што вели тој, имаат трага и треба да се најде виновникот.